Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MOTOCROSS Bajnokság

2019-03-23 - 2019-03-24

2019 Március 23-24
ESZTERGOMBAN KEZDŐDIK AZ IDEI MOTOCROSS BAJNOKI SZEZON!
Az Esztergom-kertvárosi MotoCross pálya ad otthont az év első bajnoki fordulóinak! Szombaton a női, junior és szenior kategóriában mérik össze a tudásukat az ifjú titánok, helyet adva a Beko meghívásos MX1-MX2 Open futamoknak is, ahol indulhatnak külön élsport és tömegsport kategóriában a helyi hobbisták vagy külföldi versenyzők is! Számukra a Hauser Magyarország értékes ajándékokat ajánlott fel, így érdemes lesz nevezni ezekre a futamokra!
Vasárnap már a nagyágyúk lesznek a porodon, azaz az első osztálytól a harmad osztályig induló versenyzők között osztogatják majd a bajnoki pontokat! Mindkét versenyen izgulhatunk, szurkolhatunk a helyi versenyzőinknek. A 85 ccm-ben Pergel Bence, majd visszatérőként első bemutatkozásra bátyja, Pergel Márk húzhatja a gázt!
A dombok kis királya a „Csévi csávó” Hertlik Donoven is a dobogót célozza meg a helyi szurkolók előtt. Gál Lili, aki kategóriát váltott indul nemcsak a női, hanem a férfi mezőnyben is mind két nap!
Az izgalmakat lefojthatjuk a Pizza Casa Luigi kínálatával akár étel vagy italról legyen szó, de a fesztiváli hangulaton lesz még lángos, kürtöskalács MotoCross bazári vásár és mi egy más! A GYERMEKEKNEK készülünk INGYEN motorozási lehetőséggel akár elektromos vagy akár benzin üzemű motorokról legyen szó! A belépő a gyermekek számára ingyenes a felnőtteknek pedig 1000 Ft lesz! A kertvárosi vasútállomástól mindössze 10 perc séta, ezért érdemes megfontolni a gyalogos vagy kerékpár túrát! Térképet, időrendet, vagy bővebb információt az MX pálya Esztergom Facebook oldalán, vagy a www.mxtrack.hu oldalon találhatják!

Részletek

Kezdés:
2019-03-23
Vége:
2019-03-24
Honlap:
http://www.mxtrack.hu/

Helyszín

2509
Határ utca
Esztergom, 2509
+ Google Térkép
View Helyszín Website